Politica de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va vom rambursa contravaloarea acestora. Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai online. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, SC CAIO MEDIA SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile lucratoare de la data primirii returului doar in contul bancar care apartine clientului.

! IMPORTANT !
Din motive de igienă personală chiloții nu se pot returna decât dacă au defecte de fabricație evidente.
Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.
Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

Conditii de returnare:
1. Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid partenere FAN CURIER, , livrata direct la adresa indicata, din emailul primit. Taxa transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea. Nu acceptam returul produselor prin Posta Romana si nu platim contravaloarea produselor returnate decat prin cont.
2. Daca nu primiti acelasi produs/marime/culoare pe care le-ati comandat, produsul se poate returna fara a plati taxa pentru retur.

ATENTIE Pe site sunt trecute dimensiunile la majoritatea produselor - daca produsul nu vi se potriveste inseamna ca nu ati consultat tabelul de marimi iar in acest caz taxele de transport vor fi suportate de catre dumneavoastra.
3. In cazul in care produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie (nu din transport) va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), CAIO MEDIA SRL suportand taxele de transport catre dumneavoastra
4. Deasemenea, puteti solicita in schimbul produsului returnat o alta marime, o alta culoare, un alt produs sau restituirea contravalorii.
5. Produsele returnate trebuie sa contina ambalajul original (cutie, etichete, folie de protectie - daca este cazul) nedeteriorat si sa nu prezinte urme de uzura, machiaj, miros, etc. Inainte de a expedia produsele catre dvs. noi verificam sa nu existe defecte din fabricatie, sa fie acelasi model, marime, culoare cu ceea ce ati comandat. Produsele sunt noi, neuzate!